En trådløs højtaler gør de huslige pligter til en leg

Opvasken, støvsugningen og rengøringen er for mange daglige pligter, der skal overstås hurtigst muligt. Men lader du musik, podcasts eller en god lydbog spille fra en trådløs højtaler, går det hele lidt lettere. Læs med her om de gode fordele ved netop denne model.

Tag din trådløse højtaler med dig overalt

En af de helt store fordele ved en trådløs højttaler er, at højtaleren kører på batteri. Som navnet antyder, slipper du for ledninger og kabler, da højtaleren ikke har brug for at være tilsluttet et strømstik. Du kan derfor let tage højtaleren med dig rundt i huset, så du altid har god musik til det huslige arbejde. 

Alt, du skal gøre, er at forbinde din enhed med din højtaler via Bluetooth eller Wi–Fi, og så er du klar til at ordne vasketøjet eller svinge gulvmoppen.

Lang batterilevetid

De fleste trådløse højtalere har en lang batterilevetid, typisk på omkring 10 timer. Du har altså også den fordel, at du kan lade højtaleren spille din yndlingsmusik dagen lang, uden at du skal tænke på at lade den op alt for ofte.

Med ca. 10 timers kontinuerlig lyttetid har du rig mulighed for at ordne de huslige pligter til en god podcast eller fantastisk musik.

Du kan lytte i flere rum

Har du brug for god lyd i flere rum? Så er en trådløs højtaler med multirumssystem en genial løsning. Her kan du forbinde flere højtalere gennem dit trådløse netværk og derefter styre lyden via din smartphone, tablet og ofte også din computer. Vælg musik, skru op og ned for lyden, lav playlister og mere på alle højtalere på én gang eller på en eller flere individuelle højtalere.

Med en højtaler med multirumsfunktion skal du således ikke tænke på at tage højtaleren med dig rundt i huset. Du har nemlig fantastisk lyd i alle rum.