Derfor bør du investere i ejendomsservice

Hvad kan ejendomsservice – hvad handler det om, og hvorfor udliciterer vi så gerne den del? Det ser vi nærmere på herunder.

Hvem har brug for ejendomsservice?

Som udgangspunkt er der ingen regel for, hvem der kan benytte sig af ejendomsservice. Dog vil det ofte være mest attraktivt for udlejningsejendomme, virksomheden og boligforeninger. 

Som privat kan du naturligvis også benytte dig af en ejendomsservice, såfremt du har behovet. Hos de gode udbydere af ejendomsservice vil du ofte opleve, at både større og mindre opgaver kan aftales – så længe forventningerne kan afstemmes.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er mange ting, og overordnet set så handler det om vedligehold og pleje af ejendommens inden- og udendørs fællesarealer. 

En god udbyder af ejendomsservice vil ofte have nogle forskellige ydelser, der kan tilbydes. Og med udgangspunkt heri vil man fremlægge nogle ønsker til en individualiseret aftaler, der varetager de behov, den givne ejendom har. 

Ejendomsservice er alt fra trappevask og vinduespudsning til tagrens og ydre vedligehold. Ejendomsservice er gård- og havepasning, sikring af diverse funktioner og alskens forfaldent arbejde.

Det vil være forskellige fra ejendom til ejendom, hvad der er brug for, og de fleste udbydere har en bred vifte af kompetencer, og er vant til at tænke fleksibelt, når de udarbejder aftaler.

Hvorfor er ejendomsservice en god investering? 

Ejendomsservice er en god investering, fordi det frigiver tid og ressourcer, når du udliciterer disse opgaver. 

At ejendommen ser velholdt og passet ud, har en masse signalværdi i sig selv – og for dig, der lejer ud, er det en vigtig og relevant faktor. 

Dernæst kommer, at en ejendom der tilses jævnligt, ikke vil være i udtalt risiko for at forfalde eller kræve større indgreb og reparationer – slidt bliver opdaget og taget hånd om løbende. 

Har du en ejendom, så ved du allerede, hvor meget arbejde der følger med – at få nogle fagfolk på denne opgave har høj værdi.