9 tips til at købe en kvalitets rygsæk | Rygsæk købsvejledning til den perfekte rygsæk

Sponsoreret indhold

Eventyr.
Frihed.
Rejser.

Hvilke mænds tilbehør vil du forbinde med disse ord?

Rygsække og tasker.

En rygsæk repræsenterer vores samfunds besættelse med eventyr, konstant bevægelse, læring og flugt.

Friheden til at bære det, du har brug for, mens du holder hænderne fri, har gjort dette tilbehør til en vigtig ting i mænds garderobeskabe.

Uanset om du er på vej tilbage til skolen, får mest ud af en weekendtur eller planlægger at bestige Mount Everest – så er en rygsæk er et praktisk værktøj til at transportere dit udstyr.

Hvordan køber du den perfekte rygsæk til dine behov?

Disse 9 tips sikrer, at alle dine grunlæggende ønsker er dækket og sikrer dig et godt og sikkert køb!

Rygsæk Købsvejledning Tip # 1 – Komfort

Komfort er langt den vigtigste faktor ved valg af rygsæk. Hvis det gør ondt i din ryg, vil du i bedste fald ikke bruge det ofte. I værste fald kan du skade dig selv.

Opbygningen af ​​en rygsæk bidrager til brugerkomfort, især formen på bagsiden, skulderstropperne og polstring.

Rygsække med et behageligt bagpanel, polstret skulderremme og et valgfrit hoftebælte fordeler pakkenes vægt over hele kroppen.

Justerbare og polstrede skulderremme sikrer, at rygsækken sidder komfortabelt og reducerer belastningen på ryggen.
Kontureren og polstret ryg følger med den naturlige form på din nederste ryg, hvilket giver komfort ved at bære tasken. Formen giver mulighed for en naturlig bue for, at sikre ingen rygsmerter.
Polstret hoftebælter fjerner vægt fra ryg og skuldre og placerer en større del af byrden på benmusklerne – så du kan bære tungere belastninger længere.

Rygsæk Købsvejledning Tip # 2 – Holdbarhed

Kvalitets rygsække er udformet ved hjælp af slidstærke materialer.

Kraftige rygsække er generelt lavet af ultra-stærk nylon materiale og YKK-klasse lynlås og nylonremme. Nylon og polyester er de mest populære emballagematerialer. Stoffer som lærred gør også taske holdbar, som du vil bruge i årevis. Også læder kan bruges, selv om det kan få prisen op på en taske.

De mest almindelige årsager til, at mænd smider deres gamle rygsække til side er slid fra skulderstropperne, brudte lynlåse og sømme.

wanderer-455338_640

Rygsæk Købsvejledning Tip # 3 – Indholdsbeskyttelse

Din rygsæk skal være noget vandtæt og kræver polstring for at beskytte elektronisk eller følsomt udstyr.

Vandtæt materiale – Du behøver muligvis ikke en 100% vandtæt rygsæk – men en taske lavet af halvt vandfaste materialer skal beskytte indholdet i en nødsituation. Tasker af nylon og polyester er bedre til udendørs eventyr og backpacking ture.
Padding – Et polstret rum til laptops og tablets er almindeligt i rygsække. Sørg for, at de er sikkert fastgjorte for at undgå, at dit elektroniske udstyr hopper rundt i din taske.

Du kan se en masse anbefalede tasker hos Sitontop.dk – find din næste vandtætte taske her

Rygsæk Købsvejledning Tip # 4 – Størrelse

At finde den perfekte størrelse rygsæk er et spørgsmål om at vælge en, der er proportional med din krop og passer til alle de ting, du skal bære.

Den rette pasform er en størrelse, der passer til din torso længde og en der har et behageligt tæt greb på dine hofter.

Torso længde – Nogle tasker fås i flere størrelser, fra ekstra små til store, som passer til en række torso længder.
Hoftestørrelse – Størstedelen af ​​rygsækkens vægt skal understøttes af dine hofter.
For at måle din torso længde – stå med din hånd på dine hofteben, pegefinger peger lige og tommelfinger i ryggen. Længden af ​​din torso er målt fra det benede bump i bunden af ​​din nakke til midten af ​​din ryg, hvor dine tommelfingre møder.

mountain-2595937_1280

Ekstra små og små rygsække passer til torsoer op til 18″.
Medium og almindelige rygsække passer 18″- 20″ torsoer.
Store rygsække passer torso 20 “og derover.
Hvis din rygsæk er for stor eller for lille i forhold til din torso – vil vægten ikke blive afbalanceret korrekt. Denne ubalance resulterer i rygsmerter, eller du kan måske endda vælte over.

Rygsæk Købsvejledning Tip # 5 – Dit aktivitetsniveau

Valget mellem tasker til daglig brug, rygsække, rejsetasker og minimalistiske rygsække kan efterlade enhver køber forvirret.

Bortset fra at få størrelsen rigtigt, bør design og opbygning af tasken passe til dine formål.

Er du sikker på, at rygsækken har alle de funktioner, du har brug for at bære?
Vil du gå og flytte fra et sted til et andet, eller vil du sidde i et klasseværelse det meste af dagen?
Hvilken slags vejr er der højst sandsynlighed, når du bærer rygsæk? Du har brug for noget, der passer til dine aktiviteter. Hvis du planlægger at bruge rygsæk hovedsagelig til korte vandreture eller college – en lærred rygsæk er ideel. Hvis din primære transportform er en cykel, er en vandtæt nylon rygsæk nødvendig. En alsidig rygsæk passer til enhver form for klasselastning – uanset om du pakker et kamera med linser, 700 sider lærebøger, 15 tommer bærbar computer, træningstøj eller alle disse og nogle flere.

Rygsæk Købsvejledning Tip # 6 – Materiale

Match dine behov med en rygsæk lavet af de rigtige materialer for at sikre, at den forbliver intakt i årevis.

De almindeligt anvendte rygsækmaterialer er …

Bomuldslærred – Lærred er et kraftigt bomuldsmateriale. Moderne lærred er lavet af naturlige og syntetiske materialer – reducerer vægten og øger vandtætte evner og styrke. Dens største fordel er, at det er et billigt materiale. Canvaspakker er populære blandt universitetsstuderende og vandrere.
De vigtigste fordele ved nylontasker er, at den klare accept af vandtæt belægning, slidstyrke og fremragende punkteringsmodstand.
Cordura – et “luftbehandlet” nylonstof oprindeligt designet af DuPont. De vigtigste fordele ved Cordura stof er dets slidstyrke og lette vægt. Bruges i den højere ende af rygsække, som er perfekte til backpacking eventyr.
Rip-stop Nylon – “Rip-Stop” -designet af rip-stop nylon kan give ekstra beskyttelse for at sikre, at din taske ikke opløses foran dine øjne de første ti km ind i en eventyrlig vandretur. De vigtigste fordele ved rip-stop nylon er den fremragende vandtætning og styrke i forhold til vægt.
Polyester har en højere modstand mod ultraviolet (UV) nedbrydning end nylon, men det er ikke det mest robuste materiale til en rygsæk. Det er dog stærkt og hårdt nok til små børn. Rygsække i polyester er overkommelige, holde godt på farverne (hvilket betyder at de kan være meget levende i farve).
Læder rygsække er et stilfuldt, men dyrt alternativ til standard rygsæk. Fuldkornet, vegetabilsk garvet læder bruges generelt til rygsække. Dette materiale udvikler en unik patina over tid og giver sækkene en organisk kvalitet. Læder rygsække er perfekte til brug på arbejdspladsen, da de normalt er den mest formelle stil af rygsæk.

Rygsæk Købsvejledning Tip # 7 – Organisation

Nogle rygsække er simple indeni. Nogle er meget organiseret med flere lommer og rum.

Du foretrækker måske en minimalistisk tilgang til en lettere rygsæk eller en med flere rum til, at sortere sager og nemt få adgang til dem. Jo flere rum og lommer i en rygsæk – jo bedre er fordelingen og tilgængeligheden af ​​dine sager.

Flere rum – tillader indholdet af tasken til, at blive organiseret i mindre sektioner for lettere adgang.
Elastiske sidelommer: Disse lommer ligger fladt når de er tomme, men strækker sig for at holde en vandflaske og andre løse genstande.
Frontlomme: Sommetider føjes til ydersiden af ​​en spadelomme, der kan rumme mindre, mindre voluminøse genstande.
Organisér dig selv, så du kun bærer det, du har brug for i rygsæk.

norway-772991_1280

Rygsæk Købsvejledning Tip # 8 – Budget

Hvad bestemmer prisen på en rygsæk?

Prisen på en rygsæk bør afspejles i kvaliteten af ​​de anvendte materialer, håndværk og æstetik af designet.

Det ville være en skam, at kompromittere kvaliteten for prisen. Den sidste ting du vil have, er at få din rygsæk, der rives i stykker ned ad siden, og alle dine ting vælter ud mens du er i en bus eller går ned ad gaden.

Er den håndlavet eller masseproduceret på en fabrik? Disse faktorer vil påvirke prisen på rygsæk.

Nogle grundlæggende rygsække kan koste mindre end 200 kr, mens i den højere ende er rygsækkene lavet af læder og kunne nemt være i en  detailhandel til 10.000 kr. En middel rygsæk skal koste mellem 300 og 700 kr.

Rygsækpriser afhænger meget af størrelse, stof og mærke. Store mærker er billigere end store navne mærker som North Face, Osprey og Gregory.

Rygsæk Købsvejledning Tip # 9 – Stil

Vil du være modtager af taske-misundelse? Dit valg kan først bestemmes af rygsækkenes design.

En rygsæk til den kræsne bør afbalancere praktisk og raffinement på lige vilkår.

En læder rygsæk er den mest stilfulde mulighed – nylon ville være mindst, selvom ballistisk nylon i sort er en anstændig mulighed for manden med et budget.