De bedste terningspil når du skal ud at rejse

Sponsoreret indhold

De bedste terningspil for hurtig og let sjov

Terningspil har tendens til at læne sig meget mere op af held end færdighed. Men at spille på odds og beregne sandsynligheder er færdigheder, som kan hjælpe dig med at vinde disse spil. Hvis du leder efter nogle hurtige spil, så tilføje disse hurtige terningspil til din samling.

01 af 9
“Liar’s Dice / Call My Bluff”

For 2 til 6 spillere i alderen 8 og derover.

Et af mine yndlingsspil, Liar’s Dice (også kendt som Call My Bluff eller Bluff, og udgivet som Pirates Dice i Pirates of the Caribbean-temaudgave). Hver spiller ruller fem terninger og holder resultatet hemmeligt fra andre spillere. De vender sig derefter om bud på de samlede resultater. (Fx “Der er syv 4’er.” Eller “Jeg siger, at der er ni 2’er.”).

02 af 9
“Kan ikke stoppe”
For 2 til 4 spillere i alderen 7 og derover.

Fra sindet til den ekstraordinære spil designer Sackson kommer denne klassiker. Der er en serie af kolonner, nummereret fra 2 til 12. Spillerne kaster fire terninger, og derefter bestemmer i hvilke to kolonner de vil forbedre deres stilling. Så begynder sindsspilene – stopper du eller ruller igen og risikerer at miste dine fremskridt? Tager omkring 30 minutter pr. spil.

03 af 9
“Catan Dice Game”
For 1 til 4 spillere i alderen 7 og derover.

Catan Dice Game er et hurtigt spil, letvægtsspil i de populære Settlers of Catan universet. Spillere bruger seks terninger til at rulle til ressourcer (mursten, tømmer, uld, korn, malm eller guld), som derefter bruges til at bygge veje, bosættelser, byer og riddere. Der er flere strategier at forfølge, og selv om spillere, der tager store risici, kan dominere, kan de også mislykkes spektakulært.

04 af 9
“Gennem årene: Bronzealderen”
For 2 til 4 spillere i alderen 10 og derover.

I Roll Through Ages: Bronze Age konkurrerer spillerne om at udvikle den bedste civilisation ved at køre op til syv brugerdefinerede terninger til at bygge byer og monumenter. Hver tur giver nogle hårde valg, og du vil aldrig have helt nok muligheder for at gøre alt, hvad du vil. Dette er et fint afbalanceret terningspil.

05 af 9
“Sushizock im Gockelwok
For 2 til 5 spillere i alderen 8 og derover.

Indsamling af sushi er godt i dette spil, men fiskeknogler er dårlige. Ved slutningen af ​​spillet, vil du sandsynligvis have nogle af begge. Sushi-brikkerne er værd 1 til 6 point, mens fiskebenbrikkerne er værd -1 til -4 point. I starten af ​​spillet er alle 24 fliser (et dusin sushi og et dusin fiskben) placeret midt på bordet, der er tilgængeligt for alle spillere. Som brikkerne kræves, er det muligt at stjæle.

06 af 9
Kaste gris
For 2 til 6 spillere i alderen 7 og derover.

Kaste gris er et terningspil uden terninger. I stedet ruller spillerne små gummigrise. Point er vundet, afhængigt af hvordan grisene lander, og så beslutter spillerne, om de skal rulle igen og risikere de point, de har tjent, hvis grisene lander “forkert”. Kaste gris tager ca. 30 minutter pr. spil.

kaste gris

07 af 9
“Button Men”
For 2 spillere, 10 år og derover.

Med Button Men tager hver spiller et tegn (billedet på en knap, den slags du måtte bære på din skjorte i en politisk kampagne) og ruller terninger for at besejre modstanderen. Hver karakter er lidt anderledes, og en række karaktersæt (Soldater, Vampyrer, Freaks, etc.) er tilgængelige. Fantastisk sjov til en lav pris. Button Men tager ca. 5 minutter pr. spil.

08 af 9
Yatzy
For 1 til 6 spillere i alderen 7 og derover.

Kongen af moderne terninger spil. Yatzy er tilgængelig i en række udgaver, herunder Deluxe og Turbo. Du ruller terningerne, forsøger at få specifikke sæt og dermed tjener point. Spillet Kismet er en nært slægtning, ligesom det offentlige domæne spil Yacht. Yatzy tager ca. 20 minutter pr. spil.

yatzy terningspil yatzy

09 af 9
Gris

For 2 eller flere spillere i alderen 8 og derover.

Hvis du nogensinde har fast et sted uden spil, men du har mindst en seks-sidet terning, prøv at spille Gris for at fordrive tiden. Dette er et hurtigt spil, “press-your-luck-terningspil”.

Du kan også bruge flere af disse spil til julefrokosten, som et alternativ til beer pong.